Commercial References

Graninge Stiftsgård i Nacka

Vi agerade rådgivare till Stockholm Sift vid försäljningen av Graninge Stiftsgård om 4.400 kvm. Fastigheten överläts genom en direkttransaktion till Brinova.

Bostadsfastighet i Gamla Stan

Vi agerade rådgivare till en privat fastighetsägare vid försäljningen av en bostadsfastighet om 940 kvm. Fastigheten överläts i bolagsform till ett fastighetsbolag.

Hotell & konferensanläggning i Sörmland

Vi agerade rådgivare till ett fastighetsbolag vid försäljningen av Solbacka hotell- och konferens anläggning i Södermanland. Fastigheten överläts i bolagsform till ett kinesiskt bolag.

Hotell & konferensanläggning i Kall - Åre

Vi rådgivare till ett bolag vid försäljningen av Kall Auto Lodge hotell- och konferens anläggning i Kall utanför Åre. Fastigheten överläts via en direkttransaktion till ett konsortium bestående av Svenska och utländska investerare.

Kontorsfastighet i Solna

Vi agerade rådgivare till en större privat fastighetsägare vid försäljningen av en kontorsfastighet om 2 551 kvm. Fastigheten överläts till ett land i Mellanöstern och skall användas som ambassad.

Bostadsfastighet i Djurgårdsstaden

Vi agerade rådgivare till ett fastighetsbolag vid försäljningen av en hyresfastighet om 690 kvm. Fastigheten överläts till en bostadsrättsförening.

Bostadsprojekt i Stockholm - Örby

Vi agerade rådgivare till ett bolag i samband med överlåtelsen av ett bostadsprojekt om 3.023 kvm BTA. Fastigheten överläts i bolagsform till ett fastighetsbolag.

Bostadsfastighet på Södermalm

Vi agerade rådgivare till en privat fastighetsägare vid försäljningen av en bostadsfastighet om 3 345 kvm. Fastigheten överläts till de boende genom en bostadsrättsförening.

Kontorsfastighet i Nacka

Vi agerade rådgivare till ett fastighetsbolag vid försäljningen av en kontorsfastighet om 2 000 kvm. Fastigheten överläts i bolagsform till en fastighetsfond.

Hotell & konferensanläggning på Lidingö

Vi agerade rådgivare till ett fastighetsbolag vid försäljningen av en hotell- och konferens anläggning på Lidingö. Fastigheten överläts i bolagsform till ett fastighetsbolag.

Diplomatstaden invid Djurgårdsbrunnsviken

Skeppsholmen Sotheby's International Realty agerade rådgivare till en större privat fastighetsägare vid försäljningen av en fastighet i Diplomatstaden. Fastigheten överläts till ett land i Mellanöstern och skall användas som ambassad.

Kontorsfastighet i Hägersten

Vi agerade rådgivare till ett fastighetsbolag i överlåtelsen av en kontorsfastighet om 508 kvm. Fastigheten överläts i bolagsform till ett företag att disponera inom egen verksamhet.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.