• OLD BROOKVILLE, NEW YORK, UNITE... $11,000,000 USD
  • FORT LAUDERDALE, FLORIDA, UNITE... $3,100,000 USD
  • MAGNOLIA, TEXAS, UNITED STATES $24,500,000 USD
  • COLTS NECK, NEW JERSEY, UNITED ... $11,800,000 USD
  • MALA STRANA, PRAHA, HLAVNÍ MEŠT... $1,506,032 USD (28,500,000 CZK)
  • LA BARRA, MALDONADO, URUGUAY $12,000,000 USD
  • CAP D'ANTIBES, PROVENCE-ALPES-C... PRICE UPON REQUEST
  • DEER ISLE, MAINE, UNITED STATES $3,575,000 USD
  • VOULA, ATTIKI, GREECE PRICE UPON REQUEST
  • OLD WESTBURY, NEW YORK, UNITED ... $15,000,000 USD

Through us you can reach not only the local market,
but also worldwide

Sotheby’s Auktionshus grundades redan 1744 och har sedan starten blivit synonymt med hög servicenivå och konstnärlig expertis. Idag är företaget världens största och mest respekterade auktionshus. Numera förmedlar vi inte bara dyrgripar i form av konst och andra föremål. Sedan 1976 finns också Sotheby’s International Realty, världens ledande mäklarföretag inom premiumsegmentet. Sedan 2010 äger vi franchiserätten för Sotheby’s International Realty i Sverige. Så via oss på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty når du inte bara den lokala marknaden, utan även hela världen, genom våra drygt 990 kontor i 72 länder. Genom åren har prinsar, presidenter och Hollywoodstjärnor sålt och köpt sina hem genom vårt internationella nätverk. Men för oss är du precis lika välkommen som du är. När du vill att ditt hem ska ha världen för sina fötter.

Som komplement till det mest kraftfulla lokala marknadsföringspaket kan vi erbjuda den svenska marknaden en ojämförbar global exponering.

Exponering via 17 internationella webbportaler:
The New York Times
Mansion Global
The Wall Street Journal
The Times
Architectural Digest
Juwai.com
mastercard
Financial Times
Forbes
The Economic Times
James Edition
Luxury Estate
PropGoLuxury
Elle DECOR
Google
myfun.com
YouTube

eGallery
För en global exponering innefattande alla Sotheby's International Realty® kontor och Sotheby's auktionshus runt om i världen använder vi eGallery, en skräddarsydd lösning i realtid där era hem visas upp som vackra bildspel på stora högupplösta skärmar. Ert hem kommer att vara synligt för en riktad målgrupp av köpstarka individer och investerare.

www.sothebysrealty.com & auktionshuset www.sothebys.com
Sothebysrealty.com med 1 000 000 unika besökare varje månad från hela världen och 11 000 000 besökare samt 75 000 000 unika sidvisningar årligen, är den ledande internationella portalen för exponering av exklusiva bostäder. Vi vågar säga att vi har den främsta internationella sajten för exklusiva boenden som är lika nytänkande som lättöverskådlig. Förutom en allmän listning på vår internationella hemsida kan ert hem även väljas ut för extra exponering på startsidan samt på auktionshusets sida sothebys.com.

Presentation av fastigheten på NYTimes.com
Vårt samarbete med NYTimes.com ger oss möjligheten att visa upp ert hem under flera separata sektioner av NYTimes.com som når mer än 30 miljoner/mån.

Vårt samarbete med Wall Street Journal, "the Business of Extraordinary Living"
Vi har skapat ett unikt partnerskap med The Wall Street Journal genom introduktionen av vår "microsite" vilken har designats för att positionera vårt varumärke till 40 miljoner besökare av Wall Street Journal's digitala nätverk. En överlägsen och exklusiv möjlighet att marknadsföra ert hem till en riktad målgrupp.

Luxury Real Estate
Vi är även i medlemmar i Luxury Real Estate, ett internationellt nätverk som finns i drygt 65 länder, en hemsida med 224 000 besökare/mån och kan även annonsera ert hem via vår samarbetspartner Aylesford International.

Varmt välkomna att kontakta din mäklare för att diskutera vad vår internationella expandering betyder för din försäljning.

“VIA OSS NÅR DU INTE BARA DEN LOKALA MARKNADEN, UTAN ÄVEN HELA VÄRLDEN”
Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.