Close icon
Klicka här för att se alla bilder Klicka här för att se alla bilder
Vintertullstorget
Södermalm

Nya internationella hem med mycket låga avgifter

Beskrivning accordion-plus accordion-minus

Vintertullstorget

Studiovåning mot gården med utsikt mot Sofia kyrka.

På uppdrag av Savana Invest skapar Urban Couture arkitekter moderna boenden med internationell inspiration. Från ditt allra första boende till underbara takvåningar med utsikt över Södermalms vackra takåsar och parker. Attraktivt beläget vid Vitabergsparken, SoFo och Hammarby Sjö.

 

Tillträde omgående
Äkta bostadsrättsförening som äger marken
Mycket låga avgifter 
Gemensam takterrass 
Garage 2 400 kr/mån
Ny tunnelbanelinje till Vintertullstorget 

Adress
Katarina Bangata 79

 

Område

Här bor man i idylliska kvarter på Södermalm vid Vita Bergen med närhet till Blecktornsparken och färjan till Sjöstaden. Lugnt och ostört, men ändå nära Söders puls. Bara 700 meter upp till pittoreska Nytorget.

I hörnet Ljusterögatan / Katarina Bangata ligger spännande Orionteatern. Coop, gym och viss torghandel finns vid Vintertullstorget. Fina promenad- och joggingstråk längs Hammarby Kanal och Årstaviken.

Planerad byggstart är 2019 för nya tunnelbanelinjen till Vintertullstorget med beräknad byggtid på ca 7–8 år, se länk för mer info. Närmaste tunnelbana idag är Skanstull.

Nära till färjan mot Hammarby Sjöstad där även Nybrokajen trafikeras.
Goda busskommunikationer med ett flertal busslinjer i närheten, bland annat 57:an, 76:an och 3:an.

Fakta accordion-plus accordion-minus

Adress:
Vintertullstorget, 116 42 Stockholm
Område:
Södermalm
Kommun:
Stockholm
Förening
Förening:
Vintertullstorget 1
Org.nr:
769632-6292
Ägandeform:
Nyproduktionsprojekt - Bostadsrätt
Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

     
    1/2
    Renderingar
    2/2

    Anders Elbe

    Registrerad fastighetsmäklare | Ek Mag | EMBA | Internationell kontaktperson

    +46 (0) 739-82 80 02

    anders.e@sothebysrealty.se

    Jag har arbetat som fastighetsmäklare i drygt 15 år och har mycket stor erfarenhet från hundratals förmedlade bostäder och många av Stockholms allra mest exklusiva hem. Ni kommer känna er trygga i arbetet och försäljningen skräddarsys för högsta möjliga försäljningspris. Fokus på service och kvalitet är mitt mål för att du ska känna dig nöjd med affären.

    Hårt arbete och många affärer har gett mig erfarenhet och skickligheten som krävs för att maximera priset och styra försäljningen till bästa resultat.  Har ett flertal rekordförsäljningar och ett oändligt antal rekommendationer och återkommande familjer. Med ett personligt kontaktnät är jag verksam internationellt med Sotheby’s globala nätverk.

    Christopher Steen

    Registrerad fastighetsmäklare

    +46 (0) 739-82 80 28

    christopher.s@sothebysrealty.se

    Vägen till en lyckad försäljning.

    Det finns inte några genvägar till en lyckad försäljning. Det handlar bara om två saker: hårt arbete och ett exklusivt nätverk.

    Det praktiserar jag genom att vara tidig på jobbet och med vår unika rätt till Sotheby´s International Realty i Sverige.

    Sotheby’s är världens ledande fastighetsmäklare i premiumsegmentet med drygt 1000 kontor i över 80 länder, vilket gör att jag når en mycket utvald målgrupp i såväl Sverige som utomlands.

    I vårt stora nätverk har vi flera samarbetspartners. Vi arbetar tillsammans med bland annat HOOM, Porsche, SEB Private Banking, DI Weekend Exklusivt Boende och SvD Perfect Guide.

    Renderingar

    Intresseanmälan