Detaljplanelagd mark i utkanten av Båstad

 • Hemmeslövsvägen 64
 • Båstad/Hemmeslöv
 • 10 500 000 kr / bud
 • Båstad/Hemmeslöv
 • 10 500 000 kr / bud
Beskrivning

Påväg in till Båstad, ett stenkast från det nya stationsområdet, finner ni denna fastighet med en detaljplan som vunnit laga kraft 2018. Detaljplanen är utformad medvetet på ett fritt sätt för att en ny ägare skall ha möjligheten att forma byggnationen utifrån deras önskemål. Detaljplanen godkänner en total byggnadsarea (BYA) om ca. 1600 kvm med möjligheten att bygga i upp till 2,5 plan om man önskar. Fastigheten har en total markareal om 12.079 kvm och omringas av en naturskön omgivning i det skånska landskapet med böljande åkrar intill Stensån. På fastigheten idag står ett fritidshus följt av en lada och carport. Sammantaget en unik möjlighet att förvärva en fastighet där möjligheterna är många på ett mycket bra och attraktivt läge mitt i kommunens expansionscentrum med Båstads nya tågstation runt hörnet.

Hjärtligt välkomna till Hemmeslövsvägen 64, en fastighet med stor potential. 

 

Strategiskt belägen i nordvästra Skåne

Fastigheten är strategiskt belägen på väg in till Båstad från motorvägen i ett lugnt område med närhet till det mesta. Båstads nya tågstation ligger runt hörnet och nås till fot på 5 minuter. Båstad når ni antingen enkelt med bil eller cykel på 4 km avstånd samt att Båstad hamn erbjuder flertalet trevliga restauranger och ett rikt nattliv på somrarna. På vägen har ni också möjlighet att stanna till på det nybyggda hotellet Riviera Strand som erbjuder en högklassig restaurang i en trevlig miljö. Intill Båstads nya tågstation bygger man nu ett nytt bostadsområde med tillhörande servicetjänster, handel, Padelanläggning och olika verksamheter. Rakt över vägen från Herrgården finner ni också Äppelgårdens Golfklubb. Man har cirka 2 km ner till den 4 mil långa sandstranden där man också har en härlig strandpromenad som man kan ta in till centrala Båstad

Längst Bjärehalvön finns något för alla. Möjligheterna till att besöka mysiga samhällen, äta gott samt utföra olika friluftsaktiviteter är stora. Här duggar det tätt av golfbanor och den välkända tennisen, Swedish Open är ett trevligt inslag på sommaren.  Även närheten till de större städerna längst västkusten, exempelvis Helsingborg, Malmö och Göteborg är ett faktum då de nås med enkelhet tack vare E6:an och goda tågförbindelser från staden. Med tåg från Båstad når ni även Köpenhamn och dess internationella flygplats Kastrup på ca 2 timmar medan bilen tar er dit på ca 90 minuter. Från grannstaden Ängelholm, och dess lokala flygplats, vilken ni når på drygt 20 minuter kan ni flyga direkt till Stockholm på under en timme.

Hjärtligt välkomna till en plats att verkligen trivas på.

 

Fullständig beskrivning
Fakta
 • Adress:
  Hemmeslövsvägen 64,269 96 BÅSTAD
 • Kommun:
  Båstad
 • Område:
  Båstad/Hemmeslöv
 • Typkod:
  220
 • Byggnadsår:
  1953
 • Ägandeform:
  Friköpt - Kommersiell fastighet
 • Tomtarea:
  12079 Kvm
 • Biarea:
  64 Kvm
 • Boarea:
  105 Kvm
Mer fakta
Kartor och ritningar
Ansvarig mäklare

Lösenord krävs för att se detaljerad information om detta objekt. Vänligen kontakta Philip Pahlett för mer information.

Sälj med Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

användarvillkoren
Du kanske även är intresserad av

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office Is Independently Owned And Operated.